torsdag 27. mai 2010

C-Map GPS kart

C-Map GPS kart er et begrep innen elektroniske kart her til lands. Seatronic AS brenner kart for C-Map og har derfor til enhver tid hele C-Map's kartbibliotek på lager.

Disse kartbrikkene blir det solgt mest av:

C-map NT+ Wide
Nye områdene til NT+ er C-Maps videreutvikling av C-Map 95 kartkassettene. NT+ erstatter disse og kan benyttes av C-Map 95 plottere. Kartområdene har økt vesentlig derfor går de mindre kartområdene ut av sortimentet.

C-map MAX Wide og Mega Wide
C-map MAX områdene kan kun brukes av de fleste modeller fra 2004 som har rask prosessor, men trenger nytt software inn på kartplotter.

C-map MAX og Mega Wide
MAX er en helt ny kartstandard som introduseres for C-Map NT kartplottere som nesten alle kartplottere fra 2004 kan bruke. C-Map har med sin NT teknologi vunnet NMEA prisen for beste elektroniske kart de siste 6 årene. Mer enn 50 kartplotterprodusenter verden rundt har valgt C-Map som kartleverandør, deriblant Lorenz, Interphase, Standard Horizon, Techmarine, Furuno, Seiwa og Simrad. MAX kartet har et klart forbedret design i forhold til eksisterende C-Map kart. C-Maps nye dynamiske og interaktive kartteknologi kombineres med en slående presentasjon, en stor mengde tilleggsdata og unike funksjoner.

Seatronic leverer alle produktene til C-map.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar